12 Σεπ 2013

LET'S TALK ABOUT SEX!!!!! (ΔΙΑΝΘΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΡΚΑ)



Tipssss…..

Για να καταλάβουμε όλοι ότι οι συμβουλές μας είναι παντώς φύσεως σήμερα θα μιλήσουμε για… ΣΕΞ!!!
Η πιο χαρακτηριστική και ηλίθια ερώτηση είναι «είμαι ο καλύτερος?»  ή «σου άρεσε?»
Νισάφι πια!
Τι πρέπει να κάνουμε για να μην ρωτάμε? Να είμαστε οι καλύτεροι και όντως να αρέσουμε!





Α) υγιεινή!!!!! Τίποτα πιο σημαντικό! Και μικρούλης να είσαι αν είσαι καθαρός και το χειρίζεσαι σωστά κάνεις θαύματα!!!! Στην χειρότερη περίπτωση κάνεις μια βόλτα στο μπάνιο κ το πλένεις διακριτικά!

Β) προκαταρκτικά!!!!! Μην τα ξεχνάς ποτέ! Μπορεί απλά να σου έκατσε ένα στα γρήγορα…(αν είσαι τυχερός)!
Παίξε λίγο πρώτα και μετά να μου το θυμηθείς πως θα είσαι ο καλύτερος! Είναι βασικός κανόνας πως πρέπει να μην το σερβίρουμε στο πιάτο! Η αναμονή (έστω και μικρή) ανάβει τα αίματα!

Γ) προσοχή στην διείσδυση!!!!! Αν θέλουμε να το ευχαριστηθούμε όλοι δεν πρέπει να πονάμε από την αρχή! Μία άγαρμπη κίνηση μπορεί να προκαλέσει πόνο δυσάρεστο. Δεν το θέλουμε. Εκεί απλά θα ξενερώσουμε! Προσοχή λοιπόν!!!!

Δ) θέληση!!!!! Δεν μας πίεσε κανείς να το κάνουμε! Το θέλουμε! Γι’ αυτό ας μην βαριόμαστε! Δεν είμαι «μπήκα, βγήκα, τελείωσα!»!!!!! στην ανάγκη κρατιόμαστε λίγο μέχρι να ικανοποιήσουμε και τον/την σύντροφο!

Ε) αντοχή!!!!! Μπορεί να χρειαστεί να κόψουμε το κάπνισμα, να γυμναζόμαστε λίγο παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο!
Και δεν μιλάω για καμιά ώρα… ίσα ίσα να περάσουμε τα 10 λεπτά! Να κάνουμε 2 στάσεις αντί για μία! Να δώσουμε ένα φιλάκι! 
Στ) επιστρέφω στην υγιεινή! Μόλις τελειώσουμε καθαρίζουμε! Είτε με μωρομάντηλο είτε με απλό χαρτι, πάντα καθαρίζουμε!!!!!

Ζ) τέλος…αγκαλιά! Ξέρω ότι αυτό είναι το πιο βαρετό αλλά… υποχρέωση! Μετά από μια αγκαλιά μπορείς μέχρι και να πεις την πιο ηλίθια δικαιολογία για να φύγεις και να γίνει πιστευτή!!!!

Ας κάνουμε το σεξ καλύτερο για όλους!!!!

ΥΓ: Οι photos είναι από τη σειρά βιβλίων του Αρκά με τίτλο "Ξυπνάς το ζώο μέσα μου"

Η TIP-ΑΡΑ!!!!

1 σχόλιο:

who is online

Ad24