24 Οκτ 2013

Sexy in da house!!!!!!



Ίσως είναι η μόνη κατηγορία που η προσέγγιση των αντρών στο θέμα μας είναι πολύ πιο δύσκολη! Και πάλι όμως θα ξεκινήσω από το φύλο τους!

Κακά τα ψέματα οι εποχές που το πρότυπο ήταν η Loren και ο Sinatra έχουν χαθεί. Δεν πειράζει όμως… πρέπει να βαδίζουμε με την εποχή. Για παράδειγμα αν δω κάποια να φέρεται όπως φερόταν η Marilyn στο σπίτι της θα γελάσω τόσο που θα μου φύγουν τσισάκια!
Πάμε λοιπόν να δώσουμε συμβουλές…

Άντρες…άντρες…. Οι άντρες δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα απτό εκτός του να είναι καθαροί. Τα δύσκολα όμως βρίσκονται στην ψυχολογία τους. Ένα αρσενικό πρέπει να έχει τρομερή αυτοπεποίθηση.  Όχι ψώνιο, αυτοπεποίθηση! Να κατέχει σεβασμό προς τους άλλους που βρίσκονται γύρω του, αλλά να μην είναι πρόβατο! Επίσης, επιβάλλεται να έχει χιούμορ και να κοιτάει με νόημα. Αυτά μόνο! Αλλά…είναι τρομερά δύσκολα!

Για τις γυναίκες τι να πω? Όλες ξέρετε τι θέλουν οι άντρες και όλες κάνετε τα αντίθετα! Για να τα βάλουμε όλα τα πράγματα σε μια σειρά… περιποίηση αλλά, όχι βαμμένες. Οι γυναίκες πρέπει να φροντίζουν τον εαυτό τους για αυτές πρώτα αλλά και για να μην δούνε τον αγαπημένο τους στην αγκαλιά κάποιας άλλης. Αντενδείκνυνται τα τακούνια στο σπίτι εκτός και αν είναι για προκαταρκτικά 

Θυμάστε που οι γιαγιάδες σας σας λέγανε ότι ο άντρας θέλει τη γυναίκα δούλα στην κουζίνα κυρία στο σαλόνι και ποΥτ@@@@@ν@@ στο κρεβάτι? Ισχύει! Όταν ένας άντρας βρει κάτι τέτοιο δεν θα το αφήσει ποτέ και για τίποτα!!!!!

Τα δύο φύλα έχουν και κάτι κοινό σε αυτή την κατηγορία…

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!!

Η TIP-ΑΡΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24