18 Ιαν 2014

Αποτελέσματα γκάλοπ Celine Dion!




Επειδή η επικαιρότητα τρέχει και στο προσκήνιο έρχεται ο κινηματογράφος με τα OSCAR, πρέπει σιγά σιγά να κλείσουμε την εκκρεμότητα με το αγαπημένο μας ντουέτο της Celine Dion, ένα γκάλοπ που συνόδευσε το σχετικό αφιέρωμα σε μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ο χρόνος να διατηρηθεί το γκάλοπ για περισσότερες ημέρες στο blog μας αλλά ακόμα και έτσι καταμετρήθηκαν 44 ψήφοι και έχουμε νικητή!!!!


The big winner...Barbra Streisand, Celine Dion and "Tell him"

Γενικά οι ψήφοι διαμοιράστηκαν σχεδόν σε όλα τα ντουέτα που προτείναμε, ενώ είχαμε και έναν φίλο που πρότεινε το δικό του αγαπημένο. Αλλά…first things first. Αγαπημένο ντουέτο με 9 ψήφους και 20,45% ψηφίστηκε το εκπληκτικό ντουέτο με την Barbra Streisand, “Tell him”. Δύο καταπληκτικές φωνές, διαφορετικές μεταξύ τους αλλά τόσο δεμένες σαν μία τραγούδησαν μία συγκλονιστική ερωτική μπαλάντα. Στη δεύτερη θέση με 7 ψήφους και 15,91% είχαμε δύο ντουέτα. Το ένα κινηματογραφικό με τον Paebo Bryson από την ταινία Beauty and the Beast και το δεύτερο με έναν από τους καλύτερους τενόρους, τον Adrea Bocelli με τίτλο The prayer. Επόμενο το ντουέτο (αγαπημένο δικό μου) με τους Bee Gees, “Immortality με 5 ψήφους και 11,36%.  Ο μέγιστος Frank Sinatra και οι Il Divo με τα ντουέτα “All the wayκαιI believe in you αντίστοιχα μάζεψαν 4 ψήφους έκαστοι και 9,09% ενώ ο Lucianno Pavarotti και ο R.Kelly προτιμήθηκαν από 3 φίλους του blog. Τέλος, ένας φίλος ψήφισε το “When I fall in love” (μικρή έκπληξη για μένα) με τον Clive Griffin ενώ ο πιο ψαγμένος φίλος του blog μας προτίμησε να μας δώσει τη δική του/της επιλογή με το Sous le vent”, μία συνεργασία με τον  Garou με την εκπληκτικά βαθιά και ζεστή φωνή που ταίριαξε απόλυτα με αυτή της Dion.

 Celine Dion feat. Garou

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά τους φίλους του blog που συμμετείχαν σε ένα ακόμα γκάλοπ μας και επιφυλασσόμαστε για περισσότερες δημιουργικές συνεργασίες με τους αναγνώστες μας!!!

Personal favourite..."Immortality" με Bee Gees

Και όπως λέει ένας από τους αγαπημένους στίχους μου από το νικητήριο ντουέτο…
“Love can be the gift you give yourself”
“Η αγάπη μπορεί να γίνει το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου”
Το σημαντικότερο δώρο θα συμπλήρωνα, απ΄ όπου και αν προέρχεται!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24