16 Φεβ 2014

HIMERA SAILING SCHOOL: ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!!

Διαφωνεί κανείς με τον τίτλο? Καλά τα τσιπουράδικα αλλά η θάλασσα είναι το σήμα κατατεθέν του Βόλου. Η θάλασσα και ότι έχει να κάνει με αυτήν. Από την αρχαιότητα και την Αργώ μέχρι το σήμερα, τα ψαροκάικα, το ατελείωτο παραλιακό μέτωπο που κρύβει από μοναχικές γωνιές για ζευγαριάκια μέχρι πολύβοα μπαρ και καφετέριες. Και φυσικά τα θαλάσσια σπορ και ο βασιλιάς τους στον Βόλο, η Ιστιοπλοϊα. 

Το τελευταίο μου έδωσε αφορμή για αυτή την ανάρτηση. Και πιο συγκεκριμένα η βράβευση βολιωτών ιστιοπλόων από την σχολή HIMERA SAILING SCHOOL. Ακολουθεί αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Ταχυδρόμος" του Βόλου στις 5/2/2014 και τρόποι επικοινωνίας αν σας πείσαμε να ξεκινήσετε μαθήματα!!!



"Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η αγωνιστική ομάδα της himera sailing school, της αναγνωρισμένης από την Γ.Γ.Α. σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης με έδρα το Βόλο, έδωσε το παρόν στις ετήσιες απονομές της Επιτροπής Ανοικτής θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, για το ranking list (βαθμολογική κατάταξη), όλων των ιστιοπλοϊκών περιφερειών της επικράτειας.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στο κτήριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μέλη της himera sai1ing t3am παρέλαβαν το κύπελλο της πρώτης θέσης του σκάφους hakuna matata για την περιφέρεια της κεντρικής Ελλάδας στην κατηγορία σκαφών ORCi.
H himera sailing school στα πλαίσια της αγωνιστικής της δραστηριότητας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δημιούργησε αγωνιστική ομάδα (himera sai1ing t3am), αποτελούμενη από μαθητές της, παίρνοντας μέρος τόσο στους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος του ΙΟΒΑΘ όσο και εκτός περιφέρειας, στην Ύδρα και την Aegean Regatta. Το διαθέσιμο σκάφος γι’ αυτή τη δραστηριότητα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν το hakuna matata, ιδιοκτησίας Μπάστη Ευθύμιου, χάρη στον οποίο τα μέλη της himera sai1ing t3am είχαν την τύχη και τη χαρά να προπονηθούν και να λάβουνε μέρος σε πληθώρα αγώνων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2013.
Την επιτυχία του hakuna matata μοιράζονται από κοινού, τόσο η αγωνιστική μας ομάδα, όσο και ο ιδιοκτήτης του που συμμετείχε με το πλήρωμά του σε αρκετούς επιπλέον αγώνες, όπως το Ράλλυ Αιγαίου, Ύδρα, Πόρος, με ιδιαίτερη επιτυχία!!
Η himera sailing school ευχαριστεί θερμά τον Θύμιο Μπάστη για την προσφορά του hakuna matata καθώς και όλους τους μαθητές και φίλους που συμμετείχαν στην αγωνιστική δραστηριότητα της περσινής χρονιάς. Την himera sai1ing t3am αποτέλεσαν οι : Άγι Μακρυγιάννη, Νικολέτα Καραμπέρη, Μαρία Γεωργιάδου Βασίλης Γεωργαλής. Παπακυριακού Πέτρος, Δημήτρης Καπετανγιάννης, Γιάννης Αποστολόπουλος , Adrienn Vaczi και Κατερίνα Σκόντρα.
Μαζί μας επίσης συμμετείχαν σε ορισμένους αγώνες οι μαθητές μας : Αναστασία Βογιατζή, Σοφία Φισέκη, Ναταλία Αντωνίου, Γιώργος Καραγιώργος, Αποστόλης Παπαδόπουλος, Δέσποινα Γεωργιάδου, Αιμιλία Γιβροπούλου, Γιάννης Αλεξανδρής, Φιλίππου Κώστας και Βάσσα Παρασκευά.
Ενώ την πολύτιμη εν πλω βοήθειά τους μας προσέφεραν οι φίλοι μας : Θύμιος Μπάστης, Αρίστος Χατζησταματίου, Κραβαρίτης Μπάμπης, Ποδιάς Σταύρος, Κοσμίδης Σπύρος, Άρτεμης Σαράφη, Αντώνης Τσαμπούρης Φώτης Ξυνός, Λένα Πιλίτση, Κωνσταντίνος Κουκουλιάμπας και Μιχάλης Νίντος.

Κύριος εκπαιδευτής της ομάδας και κυβερνήτης του hakuna matata στους αγώνες που η σχολή μας συμμετείχε ήταν ο διευθυντής και εκπαιδευτής της himera sailing school, Αποστόλης Πλάκας, με τη βοήθεια και συνεισφορά των υπολοίπων εκπαιδευτών της σχολής, Σταμάτη Μπένη και Γιώργου Μπένη που συμμετείχαν σε κάποιους αγώνες, όπως και του γνωστού Έλληνα ιστιοπλόου Θοδωρή Τσουλφά με τον οποίο είχαμε την χαρά και τύχη να τρέξουμε τον αγώνα της Ύδρας με το σκάφος astrapi, τον μοναδικό αγώνα φέτος που η himera sai1ing t3am συμμετείχε με άλλο σκάφος πέραν του hakuna matata.
Η ομάδα της himera sailing school εύχεται: «Καλή νέα ιστιοπλοϊκή και αγωνιστική χρονιά ευχόμαστε σε όλους μας, μαθητές, φίλους και ιστιοπλόους»."

 Εξαιρετικός τρόπος άθλησης, διασκέδαση στο full, καλή παρέα και ομαδική δουλειά. Αν θέλετε να ζήσετε όλα τα παραπάνω με τη βοήθεια ανθρώπων που αγαπούν το αντικείμενο και το γνωρίζουν μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπευθύνους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Διεύθυνση: http://www.himera-sailing.gr/ 
Τηλ: 6974591192

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24