21 Φεβ 2015

Τα χειρόγραφα ερωτηματολόγια των υποψηφίων για τα OSCARS 2015!!



Οι διοργανωτές των βραβείων έδωσαν την ευκαιρία στους υποψηφίους να απαντήσουν σε 5 ερωτήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά τους και τις πρώτες τους εμπειρίες από τον κινηματογράφο. Τα χειρόγραφα (ή δακτυλογραφημένα) αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα των OSCAR και μπορούμε εμείς, οι ταπεινοί θνητοί, να πάρουμε μια γεύση από τους σταρ!!!!

Οι ερωτήσεις ήταν οι εξής:

1) Πως έμαθες για την υποψηφιότητά σου?
2) Ποια είναι η πρώτη μνήμη από ταινία?
3) Ποιος καλλιτέχνης σε εμπνέει?
4) Γιατί κάνεις αυτό που κάνεις?
5) Ποιο τραγούδι αντικατοπτρίζει αυτό που νιώθεις όντας υποψήφιος?


Εντύπωση προκαλεί ότι οι περισσότεροι έμαθαν αργότερα για την υποψηφιότητά τους!! Σιγά μην υπήρχε πιθανότητα να είμαι υποψήφιος και να μην έβλεπα Live streaming την τελετή!!   

Ως πρώτες εμπειρίες από ταινία, υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Από τα «Σαγόνια του καρχαρία» και τον Ταρζάν μέχρι τον Ντάμπο το ελεφαντάκι. 

Η έμπνευση προέρχεται από τα πιο παράξενα άτομα. Παρόλα αυτά μεγάλοι καλλιτέχνες εμπνέουν τους νεότερους. Marlon Brando, Beatles, Stanley Kubrick, Meryl Streep  κτλ βρήκαν τη θέση του στις απαντήσεις. Εντύπωση προκαλεί η απάντηση της Julian  Moore που κάνει αναφορά στην Marion Cottilard και την Tilda Swinton (αγαπημένες και οι δύο).

Οι απαντήσεις στην 4 ερώτηση κινούνται σε τρεις άξονες: ήταν πάντα αυτό που ήθελα, δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο, για τον κόσμο και την τέχνη!! (τα λεφτά προφανώς δεν παίζουν κανέναν ρόλο!).

Από τα τραγούδια ξεχωρίζουν το “I feel Good” και το «I am so excited” (πρωτότυπα)!!!
Για να δείτε όλα τα σημειώματα επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο!!


Το ερωτηματολόγιο της Julianne Moore


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24