29 Μαρ 2015

10 Ηθοποιοί που βρήκαν τραγικό θάνατο πριν ολοκληρώσουν την τελευταία τους ταινία ή σειρά


Η ταινία Furious 7 σε μερικές ημέρες θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους, και όλοι περιμένουν να δουν τον Paul Walker στις οθόνες, στην τελευταία ταινία του πριν σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό. Μία ταινία που αναμένεται να είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η ιστοσελίδα www.moviepilot.gr δημιούργησε μια κάπως μακάβρια λίστα ηθοποιών που πέθαναν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων των ταινιών ή σειρών τους.


Heath Ledger


O Αυστραλός ηθοποιός Heath Ledger μόλις είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας του Christopher NolanThe Dark Knight” και βρισκόταν εν μέσω γυρισμάτων για την ταινία του Terry GilliamThe imaginarium of Dr. Parnassus”, όταν και βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Manhattan από υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο Gilliam στρατολόγησε τους στενούς φίλους του Ledger, Law, Depp και Farrell να γυρίσουν τις εναπομείνασες σκηνές του ρόλου του.

Merilyn Monroe

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κωμωδίας “Somethings got to give”, ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια του Hollywood βρέθηκε νεκρό στο Brentwood στις 5 Αυγούστου του 1962. Η αιτία πιθανότατα ήταν αυτοκτονία από χρήση βαρβιτουρικών.



Paul Walker

Φυσικά, ο Paul Walker, η αφορμή για αυτό το άρθρο, είναι σχεδόν συνώνυμος με το Franchise ταινιών Fast and Furious. Μεταμορφώθηκε από έναν νεαρό, όμορφο ηθοποιό σε έναν πιο ώριμο, εξίσου όμορφο ηθοποιό που μπορεί να παίζει κιόλας. Τον Νοέμβριο του 2013, ο Walker σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μαζί με τον φίλο του Roger Rodas, με τον οποίο υπήρξαν συναγωνιστές σε αγώνες ταχύτητας. Και οι δύο σκοτώθηκαν ακαριαία όταν η Porche του Rodas προσέκρουσε σε ένα δέντρο. Η ταινία Furious 7 μπήκε σε αναμονή αλλά σε λίγες ημέρες βγαίνει στους κινηματογράφους.

Philip Seymour Hoffman
 
Τον Φεβρουάριο του 2015, το άψυχο σώμα του Hoffman βρέθηκε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Manhattan μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ήταν επί 25 έτη μακριά από ναρκωτικές ουσίες, όταν 8 μήνες πριν τον θάνατό του ξανακύλησε. Εκείνη την περίοδο, το δεύτερο μέρος του Hunger Games βρισκόταν στην τελευταία εβδομάδα γυρισμάτων, με τη συμμετοχή του 46χρονου Hoffman.

Natalie Wood
 
Ο θάνατος της Natalie Wood παραμένει ακόμα και σήμερα ένα μυστήριο αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στις 29 Νοεμβρίου του 1981, βρέθηκε πνιγμένη στις ακτές της California κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με το σκάφος του συζύγου της Robert Wagner και μερικούς ακόμα φίλους. Εκείνη την περίοδο βρισκόταν στη μέση των γυρισμάτων της ταινίας «Brainstrom».

Cory Monteith

Ένα από τα νέα αστέρια του μιούζικαλ του FOX, “Glee” βρέθηκε νεκρό στο Vancouver του Καναδά, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στις 13 Ιουλίου 2013. Οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας και απέδωσαν το θάνατο σε συνδυασμό ηρωίνης και αλκοόλ. Ο Monteith ήταν μόλις 31 ετών.

John Ritter

Τον Σεπτέμβριο του 2003, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς “8 simple rules for dating my teenage daughter” του ABC, o Ritter υπέστη ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από καρδιακά προβλήματα που δεν είχαν διαγνωστεί ποτέ. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο αλλά εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.



Christopher Evan Welch

Ο Welch πραγματικά έδινε ρεσιτάλ ερμηνείας στη σειρά του HBOSilicon Valley”, όντας ένας από τους λόγους επιτυχίας της συγκεκριμένης κωμωδίας. Δυστυχώς, ο ηθοποιός απεβίωσε 4 μήνες πριν η σειρά προβληθεί από καρκίνο.






Carol Ann Susi

Για τους λάτρεις του “The Big Bang Theory” η Mrs. Wolowitz ήταν ένας από τους λόγους που η σειρά είχε τόσο μεγάλη επιτυχία με την εκνευριστική φωνή της να ηχεί στα αυτιά των θεατών. Είχε επίσης τον ρόλο της μητέρας για όλα τα μέλη του καστ, αλλά δυστυχώς η άνιση μάχη με τον καρκίνο της κατέβαλε στα τέλη της προηγούμενης σεζόν. 




Andy Whitfield  



 Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, ο “Spartacus” είχε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες, τον Andy Whitfiled, ο οποίος πέθανε από Λέμφωμα του Hodgkin στο σπίτι του στην Αυστραλία. Ήταν μόλις 39 ετών και άφησε πίσω του γυναίκα και 2 παιδιά.




Πηγή: MoviePilot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24