18 Απρ 2015

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! 18/4/2012 -18/4/2015, 3 ΧΡΟΝΙΑ KOALAKIA



Ακόμα ένας χρόνος στις cyber πλάτες μας (γιατί στην πραγματικότητα είμαστε ακόμα λουκουμάκια!!). O 3ος χρόνος λειτουργίας μας με την ίδια όρεξη, δημιουργικότητα και χαλαρότητα. Χωρίς να αγχωνόμαστε για τα νούμερα, το κάνουμε γιατί γουστάρουμε, μας αρέσει, αρέσει σε κάποιους από εσάς (ελπίζουμε τουλάχιστον) και όσο έχουμε χρόνο θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. 

Βέβαια δεν μας χαλάει να βλέπουμε ότι υπάρχει ανταπόκριση σε αυτό που κάνουμε. Γι αυτό χαιρόμαστε που η 3η  χρονιά μας ήταν αρκετά επιτυχημένη αφού όσες επισκέψεις είχαμε τα 2 πρώτα χρόνια, άλλες τόσες είχαμε μόνο την 3η χρονιά. Αργά αλλά σταθερά κερδίζουμε όλο και περισσότερους φίλους, κάτι που μας δίνει κουράγιο να συνεχίζουμε.

Για τα φετινά μας γενέθλια όμως, αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε είναι οι 5 πιο αγαπημένες αναρτήσεις μας (εκτός από αναρτήσεις που έχουν σχέση με τους διαγωνισμούς μας) με βάση τις επισκέψεις των σχετικών σελίδων. Ακριβώς 428 αναρτήσεις από τις 18/4/2012 που ξεκινήσαμε να υπάρχουμε (η 429η είναι αυτή που διαβάζετε ήδη) και κάποιες έχουν ξεχωρίσει τόσο για τη διαχρονικότητά τους όσο και για τη μαζικότητά τους. Για να δούμε λοιπόν το TOP 5 από τα Koalakia!!!


Πλησιάζει το καλοκαίρι οπότε καλό είναι να θυμηθούμε ένα καλοκαιρινό αφιέρωμα του blog μας στο υπέροχο νησί των Σποράδων. Μάλιστα τυχαίνει να είναι και το 5ο πιο πολυδιαβασμένο άρθρο μας αφού η Σκιάθος αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μέρη της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο!!

Πάντα οι αναρτήσεις με ανέκδοτα, αστεία κτλ είχαν ρεύμα στους αναγνώστες μας. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο έξυπνα και πιασάρικα και σας τα πασάραμε. Και εσείς τα αγαπήσατε!!

Ακόμα ένα κείμενο διαγωνισμού γραφής (του 2ου αυτή τη φορά) που μάλιστα κέρδισε και το πρώτο βραβείο μας αφού ήταν εξαιρετικό. Έκανε αίσθηση ο λόγος μιας νέας κοπέλας που έζησε το εκπαιδευτικό μας σύστημα και κατέθεσε την σκληρή αλλά αληθινή κατάσταση που επικρατεί.


Πάντα οι Έλληνες την μπάλα την είχαμε μέσα μας. Παθιαζόμαστε (υπερβολικά μερικές φορές), συζητάμε, διαφωνούμε αλλά πάντα επιστρέφουμε στις ίδιες παρέες και ανοίγουμε ακόμα μία αθλητικού περιεχομένου συζήτηση. Πόσο μάλλον αν αυτή έχει και τοπικό χαρακτήρα, όπως η αιώνια κόντρα δύο ιστορικών βολιώτικων ομάδων που περνάνε μια δύσκολη περίοδο. 

Από την πρώτη στιγμή που αναρτήθηκε το συγκεκριμένο κείμενο στα πλαίσια του 1ου διαγωνισμού γραφής, αγαπήθηκε. Μπορεί στον διαγωνισμό να μην πήγε πολύ καλά, αλλά από τότε κάθε μέρα έχει επισκεψιμότητα από επισκέπτες της Θεσσαλονίκης και την Βόρειας Ελλάδας που ψάχνουν κάπου να δοκιμάσουν τις μακεδονικές λιχουδιές.

Μπορεί να ξεκινήσαμε ως blog για κριτικές κινηματογραφικών ταινιών αλλά δε θα μπορούσαμε να μείνουμε εκεί. Και από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι συμφωνήσατε με την στροφή που κάναμε και σε άλλες θεματολογίες. 

Εμείς θα συνεχίσουμε όσο μπορούμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τις σκέψεις μας και τις απόψεις μας. Ελπίζουμε και εσείς να μείνετε μαζί μας για να τις διαβάζετε και γιατί όχι να λέτε τα δικά σας. Άλλωστε πάντα τα Koalakia αναζητούν νέες συνεργασίες με δημιουργικά άτομα!!

ΥΓ: Νομίζατε ότι το ξεχάσαμε? Φυσικά και θα συνοδέψουμε τα γενέθλιά μας με έναν ακόμα διαγωνισμό γραφής (τον 3ο στη σειρά). Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τους όρους!!! Ετοιμάστε τις πέννες σας λοιπόν!!!


ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24