13 Απρ 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ NIGHTWISH με δώρο το cd single Elan



Οι τελευταίες ημέρες είναι αφιερωμένες στους Nightwish, ένα από τα αγαπημένα μας συγκροτήματα με μεγάλο φανατικό κοινό στην Ελλάδα. Μετά από το αφιέρωμα και το TOP 10 ήρθε η ώρα για τον διαγωνισμό μας που θα συνοδεύεται από ένα μίνι γκάλοπ!! Στα παρακάτω Links μπορείτε να διαβάσετε τα προηγούμενα άρθρα μας...
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
TOP 10

Στα του διαγωνισμού αρχικά….ο μεγάλος νικητής μας θα κερδίσει το πρώτο cd single με τίτλο Elan από το νέο άλμπουμ των Nightwish. Ήδη το άλμπουμ τους έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή σε αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, όπου η Nightwish πάντα απολάμβαναν τη λατρεία του κοινού. Ο νικητής θ αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση με τη βοήθεια της σελίδας www.random.org (ως συνήθως).

Αλλά για να κάνουμε ακόμα πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα αποφασίσαμε να συνοδεύσουμε τον διαγωνισμό με ένα μίνι γκάλοπ. Θα θέλαμε να μας πείτε τα 3 αγαπημένα σας τραγούδια των Nightwish. Το 1ο θα βαθμολογείται με 5 πόντους, το 2ο με 3 και το 3ο με 1 πόντο ώστε στο τέλος να βγάλουμε τη δική σας λίστα με αγαπημένα τραγούδια!!

Για να λάβετε μέρος, λοιπόν στον διαγωνισμό μας θα πρέπει να κάνετε τις εξής απλές κινήσεις:

1) Να κάνετε Like στη σελίδα μας στο fb (αν δεν έχετε ήδη κάνει)
2) Να κοινοποιήσετε την συγκεκριμένη ανάρτηση που αφορά τον διαγωνισμό
3) Να στείλετε με mail (koalakia2012@gmail.com) ή με μήνυμα στο fb το ονοματεπώνυμό σας και φυσικά τα 3 αγαπημένα σας τραγούδια. Ως απάντηση από εμάς θα σας σταλεί ένας μοναδικός αριθμός με τον οποίο θα μπείτε στην κλήρωση.


Μην ξεχνάτε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι να γράψετε τα αγαπημένα σας κομμάτια!!!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 1 Μαΐου και ο νικητής αλλά και τα αποτελέσματα του γκάλοπ θα ανακοινωθούν στις 2 του ίδιου μήνα. 
Καλή επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24