1 Ιουν 2015

Newsletter Μάιος 2015



Ένας ιδιαίτερα παραγωγικός μήνας πέρασε με ποικίλη θεματολογία στο blog μας επικεντρωμένη πάντα σε τρέχοντα θέματα αλλά και στις αγαπημένες μας ταινίες.
Ξεκινώντας ανάποδα, να υπενθυμίσουμε σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους φίλους του blog ότι ξεκίνησαν Polls για τους κορυφαίους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος. Προς το παρόν ψηφίζουμε για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!!
Το δεύτερο σημαντικό σημείο είναι ότι μπορείτε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή στον 3ο Διαγωνισμό Ελεύθερης Γραφής του blog μας με τον οποίο γιορτάζουμε τα 3 χρόνια ύπαρξής μας. Πέρυσι πάνω από 20 κείμενα και πάνω από 2.500 ψήφοι είχαν στέψει με μεγάλη επιτυχία τον διαγωνισμό μας. Για να δούμε φέτος…! Επισεκφτείτε το link του διαγωνισμού (πατήστεεδώ!!) και πάρτε μέρος.
Για να δούμε όμως τι άλλο κάναμε τον Μάιο:
-      
    Παρακολουθήσαμε και κριτικάραμε:
Νυχτερινή καταδίωξη” με τον αξεπέραστο Liam Neeson
Μάγκι” με τον Σβαρτζενέγκερ σε ρόλο έκπληξη
Fast & Furious 7” στο κύκνειο άσμα του Paul Walker
-          Παρακολουθήσαμε τις εξελίξεις στη Eurovision:
-          Είπαμε την άποψή μας για ένα φλέγον θέμα της επικαιρότητας:
-          Τιμήσαμε την μητέρα:
Φυσικά δεν ξεχνάμε το μακροχρόνιο γκάλοπ μας για τις 3 αγαπημένες σειρές και τους 3αγαπημένους ηθοποιούς σε τηλεοπτικές σειρές. Πάνω από 300 ψήφοι μέχρι τώρα αλλά δύσκολα ξεχωρίζουν κάποιοι υποψήφιοι. Στο παρακάτω Link μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα μέχρι πριν μερικές ημέρες… Προσωρινά Αποτελέσματα!!
Με ένα απλό κλικ πάνω στους τίτλους μεταφέρεστε αυτομάτως στα σχετικά κείμενα.

Ευχαριστούμε που μας υποστηρίζετε συνεχώς!!!
Φιλικά,
Koalakia!!!

ΥΓ: Τα koalakia αναζητούν συνεργάτες – αρθρογράφους που να επιθυμούν να βρουν διέξοδο για τις συγγραφικές τους ανησυχίες και να μας βοηθήσουν με τα κείμενά τους. Η συνεργασία θα είναι σε εθελοντική βάση αφού και η δική μας προσπάθεια γίνεται αφιλοκερδώς! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει mail στο koalakia2012@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24