21 Ιουν 2015

ΦΑΚΕΛΟΣ SUPERLEAGUE...ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ / ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Και φτάνουμε στην πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, που είναι το γκολ!!! Και ποιος ο καταλληλότερος να το πετύχει από τον σέντερ φορ της ομάδας, τον παίκτη που κινείται στην μεγάλη περιοχή και γύρω από αυτή, εκτελεί αλλά και δημιουργεί διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. Πολλά καλά τα φορ στην Ελλάδα αλλά κάποιοι ξεχώρισαν ιδιαίτερα.

Ποιοι λοιπόν ήταν οι καλύτεροι επιθετικοί του πρωταθλήματος 2015-2016? Ψηφίστε μέχρι και 2 παίκτες...



Νίκος Καρέλης (ΠΑΟ)

Πώς ένας παίκτης των 5 επίσημων γκολ συνολικά σε όλη την καριέρα του, μετατρέπεται σε μια χρονιά σε μηχανή των γκολ και εκτοξεύει την αξία του? Αυτό συμβαίνει στον ΠΑΟ της τελευταίας διετίας που λόγω οικονομικής ένδοιας πόνταρε σε νέους, ταλαντούχους παίκτες και τους εξέλιξε. Εκπληκτική χρονιά για τον Καρέλη και μεταγραφή προ των πυλών??

Μάρκους Μπεργκ (ΠΑΟ)

Το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΟ και ένας από τους 2-3 ποιοτικότερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε μια χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς βρήκε τον τρόπο να βάλει 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Είπατε κάτι....?

Κώστας Μήτρογλου (ΟΣΦΠ)

Δεν στρίβει, δεν τρέχει, δεν δημιουργεί, περπατάει και άλλα τέτοια ωραία άκουσε φέτος ο επιθετικός του Ολυμπιακού. Το κοντέρ όμως έγραψε 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε μια μέτρια χρονιά είναι η αλήθεια για τον παίκτη. Που να ήταν και σε καλή κατάσταση δηλαδή!

Στέφανο Ναπολεόνι (Ατρόμητος)

Μικρός το δέμας αλλά θαυματουργός ο επιθετικός του Ατρομήτου. Γρήγορος, τεχνίτης, με συμμετοχή στο παιχνίδι και γκολτζής. Α, και σκόρερ ενός εκ των ωραιότερων τερμάτων με κεφαλιά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Άλλωστε τα 13 γκολ που έβαλε στο πρωτάθλημα δεν είναι άσχημη επίδοση όταν παίζεις σε μια ομάδα που δεν φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές.

Χερόνιμο Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης)

Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 17 γκολ και άλλα 4 στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Καθόλου άσχημα για έναν παίκτη που ήρθε χωρίς πολλές περγαμηνές αλλά έδεσε στη λατινοαμερικάνικη παροικία του Αστέρα και έκανε θαύματα.. 

Μπράνα Ίλιτς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Μπορεί να μην είναι ο δεινός σκόρερ (7+1 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο) αλλά οι 10 ασίστ που μοίρασε τον μετατρέπουν σε εξίσου φονικό όπλο ειδικά σε μια μικρομεσαία ομάδα. Με λίγα λόγια, ο παίκτης για όλες τις δουλειές από τον οποίο πρέπει να περνάει η μπάλα σε κάθε επίθεση της ομάδας του.

Παντελής Καπετάνος (Σκόντα Ξάνθη)

Σταθερή αξία όλα τα τελευταία χρόνια με γεμάτες σεζόν. Έτσι και φέτος με τα 12 γκολ και τις 3 ασίστ ήταν η κολόνα της επίθεσης της Ξάνθης.

Ιγκόρ (Πανθρακικός)

Ίσως ο βασικός λόγος που ο Πανθραρικός συνεχίζει να παίζει στην μεγάλη κατηγορία. Σταθερός, όχι εντυπωσιακός αλλά ουσιαστικός, χάρισε 11 γκολ και 3 αίστ και μάλλον την κατηγορία στην ομάδα του. Και μάλιστα στα 35 του χρόνια.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24