25 Ιουλ 2015

3ος Διαγωνισμός Ελεύθερης Γραφής...Ψηφίστε τώρα τα 3 αγαπημένα σας κείμενα!!!

Μετά από μια μακρά περίοδο συλλογής των κειμένων και ανάρτησής τους στο blog μας ήρθε η ώρα και για τη δική σας συνεισφορά μέσω της ψηφοφορίας.

Σίγουρα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα αφού μιλάμε για 24 διαφορετικά κείμενα, με διαφορετικό περιεχόμενο, ύφος, σκοπό και λόγο ύπαρξης. Είναι τιμή μας που οι συμμετέχοντες μας εμπιστεύθηκαν τις δημιουργίες τους, τα διηγήματά τους, τα ποιήματα, τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους. Έχουμε κείμενα που αποτυπώνουν το ζοφερό ύφος της εποχής μας, έχουμε κείμενα μυθιστορηματικού χαρακτήρα, έχουμε αφιερώματα, κριτικές, ποιήματα που αντικατοπτρίζουν την ψυχή και το πνεύμα των δημιουργών τους.

Και εσείς καλείστε να αναδείξετε τα 3 αγαπημένα σας που θα κερδίσουν τα δώρα μας αλλά κυρίως την ηθική ικανοποίηση ότι ξεχώρισαν ανάμεσα σε εξίσου καλές συμμετοχές. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι 31 Αυγούστου ώστε να δώσουμε σε όλυος τον απαραίτητο χρόνο να διαβάσουν τα κείμενα και να αποφασίσουν, δεδομένου ότι μιλάμε για περίοδο διακοπών. Για να σας βοηθήσουμε να περιηγηθείτε στις συμμετοχές σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τα απαραίτητα Links με τη σειρά που αναρτήθηκαν τα κείμενα...


ΤΙΤΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ
Μαρία Διαμαντοπούλου
Στεφανία Μανιατάκη
Όλγα Ευσταθιάδου
Σάνη Σωτηροπούλου
Παναγιώτα Μπρέλλα
Γιάννης Σολακίδης
Κυριακή Καραγκούνη
Αλεξία Βλάρα
Κώστας Χατζηιωαννίδης
Λένα
Γιάννης Σολακίδης
Αλεξία Βλάρα
Στεφανία Μανιατάκη
Τριανταφυλλιά Καϊμακάμη
Δήμητρα Ορφανού
Αγγελική Παπαθανασίου
Μαριάντζελα Ψωμαδέλη
Έλενα Γεωργίου
Ηλιάννα Μαθιουδάκη
Ιωάννης Μπάχας
Δήμητρα Ορφανού
Σάνη Σωτηροπούλου
Ιωάννης Μπάχας
Νίκος Πιλπιλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24