11 Απρ 2016

Best New TV Series 2015-2016 - Αποτελέσματα

Τέλος λοιπόν σε ένα ακόμα γκάλοπ μας που αφορά αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές. Αυτή τη φορά σας ζητήσαμε να μας πείτε ποιες είναι οι αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές που έκαναν πρεμιέρα το 2015 ή το 2016 και έχουν ολοκληρώσει 1 κύκλο ή βρίσκονται σε αυτόν.


Εμείς επιλέξαμε κάποιες από αυτές αλλά φυσικά υπήρχε η δυνατότητα να δώσετε και τις δικές σας απαντήσεις. Οι 234 ψήφοι αποτελούν ένα ικανό δείγμα για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, παρά τη μεγάλη διασπορά τους λόγω της πληθώρας επιλογών. Για να δούμε τελικά ποιες σειρές προτιμούν οι έλληνες τηλεθεατές...






Από την αρχή είχε ξεχωρίσει το Mr. Robot με πρωταγωνιστές τους Rami Malek και Christian Slater που διηγείται την ιστορία ενός νεαρού προγραμματιστή υπολογιστών που πάσχει από κοινωνική αγχώδη διαταραχή και δημιουργεί κοινωνικές διασυνδέσεις μέσω του hacking. Κάπως έτσι γνωρίζει τον Mr. Robot, έναν μυστηριώδη αναρχικό. Στις επόμενες 2 θέσεις κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τέλους δύο ακόμα εξαιρετικές και μυστηριώδης σειρές. Το Blindspot με πρωταγωνιστές την Jamie Alexander και Sallivan Stapleton που μας παρουσιάζει την ιστορία μίας αγνώστου ταυτότητας κοπέλας που βρίσκεται στην Times Square χωρίς μνήμη και με μυστηριώδη tattoo σε όλο της το σώμα και το Sense8 των 8 διαφορετικών χαρακτήρων που φαινομενικά δεν έχουν κανένα απολύτως κοινό στοιχεία αλλά στην πορεία συνδέονται νοητικά και αναγκάζονται να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον ώστε να γλιτώσουν από τους εφιάλτες του παρελθόντος τους. 


Στον αντίποδα, ουδείς φαίνεται να συγκινήθηκε από το Heroes Reborn, τη νέα version της παλαιότερης επιτυχημένης σειράς Heroes, αφού δεν επιλέχθηκε από κανέναν τηλεθεατή. Μεταξύ των λοιπών σειρών που επιλέχθηκαν ήταν το Narcos (με 2 ψήφους αν και πιθανότητα θα βρισκόταν ψηλότερα αν υπήρχε εξ αρχής στη λίστα - παράλειψη μεγάλη!!!), το 11.22.63 και το Unreal (όπως και κάποια ξέμπαρκα όπως το The Walking Dead και το Vikings....). 

Όπως καταλαβαίνετε, η φετινή σεζόν μας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και πολύ προσεγμένες τηλεοπτικές σειρές με σημαντικούς πρωταγωνιστές. Οπότε, πάρτε ποπ κορν και μπυρίτσα και ξεκινήστε μαραθωνίους.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24