29 Νοε 2016

Παρουσιάσεις βιβλίων τον Δεκέμβριο

Επειδή μας αρέσει να στηρίζουμε νέους (και όχι μόνο) συγγραφείς με αξιόλογο έργο, σας προτείνουμε κάποιες ενδιαφέρουσες βιβλιοπαρουσιάσεις τον Δεκέμβριο στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία!

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στο Cabaret Voltaire (Μαραθώνος 30 Μεταξουργείο – 210 5227046). Το Cabaret Voltaire και η Anima Εκδοτική φιλοξενούν το Σύλλογο Αποφοίτων «Μαρία Κάλλας» του Μ.Σ.Κ. σε μια ανατρεπτική βιβλιοπαρουσίαση!
Μια δραματοποιημένη performance εμπνευσμένη από το βιβλίο της Άννας Ραζή «Malordo στο Κλάριτι Χολ».
• Γνωρίστε το βιβλίο «Malordo στο Κλάριτι Χολ».
• Μιλήστε με τη συγγραφέα.
• Μυηθείτε στη Λογοτεχνία του Φανταστικού.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2155510304
Είσοδος: 10,00 € (μαζί με ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα)


Ο Δεκέμβρης μπαίνει δυναμικά και στην επαρχία με μια δυνατή παρουσίαση. Η συγγραφέας Λένα Κικίδου ταξιδεύει στο Κιλκίς και... "Και μετά όλα άλλαξαν".
Η Αργυρώ Χαρίτου, αρθρογράφος στο site Nyctophilia και η συγγραφέας Ευαγγελία Παπανίκου, παρουσιάζουν ένα ψυχολογικό θρίλερ που σίγουρα θα λατρέψετε.
Η παρουσίαση θα γίνει την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Habital Hotel.
Η συγγραφέας θα σας περιμένει να γνωρίσετε την ίδια, αλλά και το βιβλίο της.


Κλείνουμε (προς το παρόν) με τον συγγραφέα Κυριάκο Χαλκόπουλο, ο οποίος την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου  θα βρίσκεται στην Αθήνα να μας παρουσιάσει το βιβλίο του "Χρυσαλίδα". Πρόκειται για μία συλλογή ψυχολογικών διηγημάτων, για τα οποία θα μιλήσουν οι συγγραφείς Μηλέβα Αναστασιάδου και Σοφία Κραββαρίτη. Ο συγγραφέας και οι ομιλήτριές του θα σας περιμένουν στο Polis Art Cafe, Πεσματζόγλου 5 και ώρα 6μ.μ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24