11 Νοε 2016

"Στα Σύνορα του Τρόμου" από τις εκδόσεις "Άλλωστε" και το nyctophilia.gr

Τα Koalakia (όλα μαζί) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την επίσημη έναρξη της συνεργασίας με την Σοφία Κραββαρίτη, νικήτρια του 4ου Διαγωνισμού Ελεύθερης Γραφής στα ποιήματα. Μαζί θα σας ταξιδέψουμε σε σκοτεινά μονοπάτια για αρχή....Τρομάξτε ελεύθερα!!!


Μια νέα ανθολογία έρχεται να ταράξει τα νερά της λογοτεχνίας. Αυτή η ανθολογία θα σας πάει "Στα Σύνορα Του Τρόμου" με τις ιστορίες της και ίσως τα ξεπεράσετε. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των εκδόσεων "Άλλωστε" σε συνεργασία με τη Nyctophilia.gr, είναι εδώ, μέσα σε αυτό το βιβλίο. Οπλιστείτε με θάρρος και ακολουθήστε τους ήρωες στις σκοτεινές ιστορίες. Αφήστε τους να σας οδηγήσουν "Στα Σύνορα Του Τρόμου" και ανακαλύψτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε. Οι συγκινήσεις που θα σας προσφέρουν θα είναι σίγουρα... "Τρομερά" δυνατές...

Μέσα από το μπλογκ μας, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα δέκα πρώτα διηγήματα του διαγωνισμού από τα αποσπάσματα που θα σας παρουσιάσουμε. Ξεκινάμε από την πρώτη νικήτρια, Γεωργία Καλαμαρά με την συμμετοχή της "Η Θεά του Θανάτου"...........


Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ 

Ακόμη σε διάφανη μορφή μέσα στον τοίχο, η Έμπουσα παρατηρούσε τα κορίτσια που χασκογελούσαν κάτω από τα σεντόνια τους κι αδημονούσε να δράσει. Έπρεπε να δικαιώσει τις απειλές της χοντρής κυρίας. Επιτασσόταν να αποδείξει στους θνητούς την τρομερή έκταση της χθόνιας δύναμής της.
Βγήκε από τον τοίχο και πήρε την γενετική της μορφή. Ήξερε πως έπρεπε να κινηθεί σαν αστραπή προκειμένου να μην ακουστεί το παραμικρό μέσα στο δωμάτιο. Ο στόχος της ήταν η Αντιμάχη και η Ιπποδάμεια∙ όχι η χοντρή κυρία ή ο οποιοσδήποτε ζούσε μέσα σε αυτό το σπίτι.
Διάλεξε πρώτα την ζωηρή Αντιμάχη, το κορίτσι που προφανώς δεν είχε διάθεση για ύπνο αλλά για κουβέντες. Με μια απότομη κίνηση, της έσπασε τον λαιμό. Έπειτα, πριν προλάβει να αντιληφθεί η Ιπποδάμεια ότι η αδερφή της είχε πάψει να ανασαίνει, έσπασε και τον δικό της λαιμό. Τα κορίτσια ήταν μικροσκοπικά, επομένως μπορούσε να τα φάει ολόκληρα.
Γούρλωσε τα κιτρινωπά της μάτια από προσμονή. Άνοιξε τα σαγόνια της. Τα σάλια της πετάχτηκαν επάνω στα κουρελιασμένα σεντόνια του κρεβατιού της Αντιμάχης. Άρχισε να καταβροχθίζει άτσαλα την παιδική σάρκα.
Η γεύση του κρέατος των μικρών κοριτσιών, την έφερε σε σημείο έκστασης. Τα μαλλιά της ανέμιζαν σαν δαυλοί πιο πύρινοι από ποτέ. Οι κόρες των ματιών της διαστάλθηκαν. Το στόμα της άνοιξε σε μια οπή ικανοποίησης.
Έριξε μια ματιά στο σκηνικό του φόνου. Ένα ρίγος ευαρέσκειας διαπέρασε το κορμί της. Αν δεν άφηνε, επάνω στα σεντόνια, τους τεράστιους λεκέδες από αίμα, θα μπορούσε κάλλιστα να πιστέψει κάποιος ότι τα παιδιά εξαφανίστηκαν κι όχι ότι δολοφονήθηκαν επί τόπου.
Έφυγε από το σπίτι με τον ίδιο τρόπο που είχε εισχωρήσει-από τον τοίχο- αφού σκούπισε το ματωμένο της στόμα με τα σεντόνια των κοριτσιών.
Κοίταξε τον ουρανό. Μέχρι να ξημερώσει θα μεσολαβούσαν αρκετές ώρες ακόμη. Αποφάσισε να επιστρέψει στο δάσος και να περιμένει μήπως περνούσε κάποιος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24